Doorgaan naar inhoud
Menu
Diëtiste Sanne Mouha
  • Nieuws
  • Visie
  • Aanbod
    • Gezond vermageren
    • Plantaardige levensstijl
    • Maag-en darmklachten
    • Gezond bijkomen
    • Tarief
      • Tarief consultatie
      • Tarief digitale consultatie
      • Terugbetaling
  • Workshops
  • The place to be
  • Contact
  • About her
    • About her
    • Boeken
    • Media
Diëtiste Sanne Mouha

Suiker als ontbijt?

Geplaatst op 2 februari 202117 mei 2021

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En wij, Belgen, hebben ons ontbijt het liefst een tikkel(tje) zoet. Cornflakes, granola of confituur en ’s weekends een koffiekoek of pannenkoek, alsjeblieft. Maar is een zoet ontbijt wel zo’n goed idee? “Het kan je smaakpapillen zo triggeren dat je de rest van de dag nog meer zoet verlangt”, zegt klinisch diëtiste Sanne Mouha. Wat eten we dan beter niet bij het ontbijt en wanneer is een ontbijt te zoet: een antwoord op je belangrijkste vragen.

Je leest er meer over in dit artikel:

https://www.goedgevoel.be/artikel/goed-gevoel/de-hele-dag-zin-in-suiker-misschien-zit-je-ontbijt-daar-voor-iets-tussen.-als-je-om-tien-uur-al-verlangt-naar-een-koek-of-chocolade-doe-je-iets-mis-zegt-dietiste

Recente berichten

  • Zijn vleesvervangers gezond?
  • NOEDELS
  • 5 MINUTE CHILI OLIE
  • LINZENSOEP
  • KOKOSKOEKSKES
©2022 Diëtiste Sanne Mouha | Aangedreven door SuperbThemes & WordPress