Yup. Dit ben ik.
Deze foto werd gemaakt voor mijn nieuwste boek, maar zegt ook wel hoe ik ben.
Een beetje raar, zot van pizza en steeds op zoek naar de beste aanpak.

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik geïntrigeerd door voeding.
Vooral omdat ik graag lekker eet, maar ook omwille van de effecten op het lichaam.

in 2009 ben ik afgestudeerd als diëtiste en kon ik dadelijk aan de slag op mijn stageplaats in Tongeren, mijn geboortestad.
Niet lang daarna maakte ik de overstap naar UZLeuven, waar ik vooral op de afdeling oncologie werkte. In het zelfde jaar kwam mijn droom uit: ik startte mijn praktijk.

Ondertussen schreef ik een boek voor mama’s: Mama Di-eet.
En ook eentje voor singles: Gezond koken voor één.

Sinds 2017, ben ik mijn hart gevolgd naar Antwerpen.
Niet veel later werd UZLeuven omgeruild voor UZA en verhuisde ook mijn praktijk van Leuven naar Berchem.
En na de twee ‘Leuvense’ boeken, was het ook tijd voor twee ‘Antwerpse’: Highway to Health en Eat to Beat Cholesterol werden een feit

Omdat ik zelf snel bijkom en graag minstens 100 jaar wil worden, is wetenschappelijk gebaseerd advies belangrijk voor mij. De combinatie met de praktische toepassing hiervan lijkt mij noodzakelijk en evident 🙂

Check zeker mijn instagram cookies.and.carrots voor meer nieuwtjes 🙂